ДЕНОНОЩНИ ТРАУРНИ АГЕНЦИИ АБА

[metaslider id=“504″]

Погребални агенции АБА предлагат и извършват траурни услуги в София, Пловдив, Бургас и в регионите, както и в цялата страната. Траурните агенции извършват цялостна организация на погребения и кремации в София, Пловдив и Бургас. Подготвяме всички необходими документи(издаване на смъртен акт, уреждане на гробно място).
Издаване на каталози, подготвяне на раздавки за близките на покойника! Траурни агенции АБА извършват и транспорт на покойника до дома и извън населено място!

На място от може да си закупите ковчези и други траурни стоки по каталог, доставени от нас на адрес!
Погребални агенции АБА организират помени, панахиди и църковни ритуали.
Вашето доверие в трудния за вас момент е наша отговорност!
Екипът ни работи с професионални в траурна дейност! Предлаганите услуги се извършват с морална отговорност, съпричастност към близките и дълг да да изпълним последната воля на покойника! Работим денонощно без почивен ден!
Ние от погребални агенции АБА сме на среща за съвет, помощ и съдействие!
Доверете ни се в наше лице ще откриете отговорно и професионално извършване на услугите, отговарящи на вашите религиозни празници!
Не се колебайте да ни се доверите! Ние ще се отзовем в най-кратък срок на вашето повикване още на момента! Работим професионално без компромис
в обслужването!
Съобразяваме и отговаряме на изискванията Ви и Вашите възможности!

ДЕНОНОЩНО на нашите телефони може да получите всякаква информация, от която се нуждаете, дори и да не използвате нашите услуги.
При необходимост наш екип може да Ви посети до 30мин. на посочения от Вас адрес.
Ние ще Ви помогнем да изпратите Вашите близки достойно и с уважение!
Доверете ни се!
Не се колебайте да се доверите на нашия екип от професионалисти в такъв труден момент!
Потърсете ни!

С уважение: Екипа

Траурни и погребални услуги

Погребални агенции АБА извършват цялостно организиране на погребения и кремации, и осигуряват всичко необходимо за погребалния ритуал.

Можете да разчитате на нас за навременна консултация и компетентно мнение за всеки детайл, свързан както с ритуала и траурните атрибути, така и с нужните документи.

Траурни агенции АБА организират подготовката на покойника, аранжирането на ковчега, полагането на покойника в ковчега, проследява траурната церемония, както и оформяне на необходимите документи за погребението или кремацията.

Необходими документи:

– Съобщение за смърт – Ако смъртта е настъпила в дома, уведомете личния лекар на починалия. Той констатира смъртта и издава съобщение за смърт;
Случи ли се Вашия близък да почине в болнично заведение, съобщението се издава от лекуващия лекар в съответното отделение;

– Лична карта на починалия. С тези документи ние ще съдействаме за издаване на Смъртния Акт и уреждане на гробно място.

Предлагаме писане на писмо от наш лекарБезплатна консултация може да получите на горепосочените телефони, в офисите ни в София, Пловдив и Бургас,
за организиране на погребения или посещение от наш служител на посочен от Вас адрес.

ПОГРЕБЕНИЯ

Предлагаме всичко свързано с погребални и траурни услуги. Всичко това на възможно най-добри цени!

КРЕМАЦИЯ

Възможно най-доброто ценово предложение за кремация. Ние ще се погрижим за всичко!

КЕТЪРИНГ

Предлага различни варианти за раздавки.

ТРАНСПОРТ

Репатрация на покойник в страната и чужбина превоз с наземен или въздушен транспорт и издаване на всички необходими документи.

ИЗРАБОТВАМЕ

Изработва портретни снимки, керамични снимки, паметници, реставрации и поддръжка на гробове, урнови плочи, надписи, подновяване на стари букви.

ОСИГУРЯВАМЕ

Лекар на място, за да освидетелства смъртта.

КОВЧЕЗИ

[envira-gallery id=“529″]

КРЪСТОВЕ

[envira-gallery id=“543″]

УРНИ

[envira-gallery id=“555″]

ОФИСИ

София

Пловдив