ТРАУРНА АГЕНЦИЯ ЕЛИТ - ЦЕНТЪР ЗА РЕПАТРАЦИИ АЛИАНС

ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИ

Погребения

Кремации

Паметници

Венци

Ковчези

Транспорт

Алианс 2001 ООД-Траурна агенция ЕЛИТ е семейна фирма, която през годините е изградила своята репутация на базата на качеството и респекта, които влага в предоставяните услуги, на личното отношение и внимание, отдавани още при първия контакт със семейството.

 

Фирмата осигурява цялостно организиране на погребения, кремации и съпътстващите ги ритуали, както и богат асортимент от необходимите стоки.

Наша цел е да поставяме и отговаряме на високи стандарти при изпълнение на услугите ни, затова непрекъснато инвестираме в усъвършенстване на нашите бази, офис, автомобилен парк, персонал и стоки. Способни сме да отговорим на нуждите и възможностите на всяко семейство, което трябва да преживее този труден момент.

Това е възможно благодарение на богатия ни опит в дейността, вниманието към всеки детайл и не на последно място-личното отношение и разбиране, което прояваваме към всеки. Клиентът има възможност да получи услуга, съобразена със собствените му предпочитания и възможности, без това да влияе на качеството на услугата.

Фирмата ни има дългогодишен опит в организирането на репатрации на починали и пострадали хора от и за страната и чужбина, съобразно нормите и изискванията на съответната страна. Фирмата работи на територията на Европа и голяма част от света, чрез мрежа от изпитани в годините и коректни партньори, с доказан опит в дейността.

Осигуряваме изготвянето на необходимата документация, подготовката на покойника и транспортирането му до посочена дестинация. Съдействаме както на семейства така и на фирми, застрахователни и асистанс компании за международни репатрации на техни близки, служители и клиенти.

Кремация на домашни любимци.

АДРЕС

София, Г. С. Раковски 201

РАБОТНО ВРЕМЕ

24/7

КОНТАКТИ
Телефони:

0888 671 072