ТА ИВАНА

ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИ

Погребения

Кремации

Паметници

Венци

Ковчези

Транспорт

Мечтаем си да помагаме на другите. Доста просто желание и цел, които обаче крият безброй отговорности. Осъзнаваме този факт и сме тук да оправдаем очакванията Ви. Всяко нещо си има начало и край. Ние сме тук, за да Ви помогнем с приемането на този край и с изпращането на ближния с чест и достойнство.

01. Как Започнахме?

Повече от 7 години сме в бранша на траурните услуги. Времето ни научи на пълен контрол върху всеки професионален аспект: организация, подготовка и изпълнение. Досега сме създали два офиса, на които можете да ни откриете – единият в Дружба, а другият до Военномедицинската академия (ВМА). Мотивирани сме да продължим да се развиваме. Позволете ни да Ви го докажем!

02. Нашата Цел.

Както споменахме, нашата мисия е да помагаме. Към отминалия живот се налага да се отнесем с почит. Ще сме до Вас не само през техническите детайли, а и през моралните и професионалните. Компанията ни не разчита на скрити такси; подробностите на процеса ще бъдат изяснени заедно с Вас, а нуждите Ви ще бъдат посрещнати. Добрата комуникация е приоритет на дейността ни.

АДРЕС

 ul. „Sveti Georgi Sofiyski“ 3, 1606 Sofia Center, Sofia

РАБОТНО ВРЕМЕ

24/7

КОНТАКТИ